Mine stof

Onze meubels zijn leverbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Het grootste gedeelte van onze zitmeubels kan geleverd worden in onze Mine stof. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 30 trendy kleuren.

Bekijk het meubelpaspoort
Mine stof

Onze meubels zijn leverbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Het grootste gedeelte van onze zitmeubels kan geleverd worden in onze Mine stof. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 30 trendy kleuren.

Wat is Mine stof?

Mine stof is luxe, gladgeweven stof die heel zacht en comfortabel aanvoelt. Écht een stof die je in het echt moet voelen. Deze zeer fijngeweven, matte stof is prachtig te combineren met een meer glanzende stof zoals velvet, Island of Fusion maar ook met stoffen met een grovere weefstructuur zoals bijvoorbeeld onze Sneak stof. De elegante Mine stof is op dit moment verkrijgbaar in 38 trendy en commerciële kleuren van naturel aardetinten tot feloranje of hardblauw. Om uw Mine stoffen meubels gegarandeerd vlekvrij te houden adviseren wij onze Iproteqt.

De Mine stof heeft een Martindale score van 45.000 toeren, wat betekent dat deze stof is geschikt voor normaal zitgebruik. De voorkant van het materiaal is een combinatie van polyester en nylon wat deze stof geschikt maakt voor het stofferen van loszittende bekleding maar ook gebruikt kan worden voor strak stofferen van meubels. Wij maken van deze stof trouwens ook sierkussens zodat uw alle bekleding in uw interieur op elkaar af kunt stemmen.

Mine stof meubels van Micro Chenille garens

De zachte, luxe uitstraling is afkomstig van de Micro Chenille garens die worden geweven op een airjet weefgetouw, geverfd en gelamineerd met een 160 gram fleece rug. Deze zware achterkant zorgt voor een nog dikkere en stevigere touch voor deze populaire meubelstof. De voorkant van het materiaal is 96% polyester en 45% nylon, de achterkant is 100% polyester.

Door het gebruik van chenille garens heeft Mine een mooie verfijnde en zachte uitstraling. Het is garen geverfd met een diepkleurig aspect en geeft uw meubels een sfeervolle, warme uitstraling. De productietechniek zorgt ervoor dat de stof comfortabel zacht aanvoelt maar tegelijkertijd zeer sterk is.

Onderhoud Mine zeer fijn geweven stof

Mine stof is stevig en slijtvast en geeft weinig tot geen last van pilling (het samenklitten van overtollige vezels). Mine stof scoort goed op lichtechtheid. Dit houdt in dat het materiaal goed bestand is tegen verkleuring door (zon)licht, maar bij voorkeur niet in direct zonlicht geplaatst wordt.

Waarom Mine stof?

  • Sterke stof 96% Polyester 4% Nylon

  • Heerlijk zacht materiaal
  • Groot aantal kleuren beschikbaar
  • Geringe kans op pilling
  • 5 jaar vlekvrij met Iproteqt

Onze Mine stof kan gekozen worden voor vrijwel alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Bekijk uw Robuuste Tafel zitmeubel naar keuze om te zien of onze Mine stof tot de opties behoort! Onze gratis kleurstalen vraagt u eenvoudig per mail aan. Stuur ons een e-mail met uw adresgegevens en de gewenste materialen en kleuren en u krijgt deze z.s.m. toegestuurd!