Bartafel Atessa - 220x80cm - smoke met bijbehorende Atessa bartafel bank en Givano barkruk
Bartafel Atessa - 220x80cm - smoke
Bartafel Atessa - 220x80cm - smoke met onze Vertou barkrukken
Bartafel Atessa 140x80x97cm met onze Atessa bartafelbanken
Bartafel Atessa - 220x80cm - smoke met onze Pesara eetkamerbank en Vertou barkruk
+6

Bartafel Atessa


  • Levertijd: 16 weken


Industriele Bartafel Atessa De Atessa bartafel is een uniek ontwerp qua onderstel, dit komt door de druppelvormige uitsneden in het plaatstaal. De gepoedercoate laag geeft een strakke afwerking…

 1.799,00

Stel Bartafel Atessa zelf samen met onze online configurator.
Zelf configureren
Maat
Behandeling
Breedte tafelblad
Tafelblad stijl
Grofheid tafelblad
Afwerking tafelblad
Afwerking zijkant
Bartafel hoogte (bovenkant)
V-groef
Type blad
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
 1.799,00
  • v.a. €349,- gratis thuis
  • 2 échte showrooms
  • Tevredenheidsgarantie
  • 4,8/5 op Trustpilot
  • Vanaf €349,- gratis bezorgd
  • 4,8 / 5 op Trustpilot
  • 100% tevredenheidsgarantie

Omschrijving

Industriele Bartafel Atessa

De Atessa bartafel is een uniek ontwerp qua onderstel, dit komt door de druppelvormige uitsneden in het plaatstaal. De gepoedercoate laag geeft een strakke afwerking van het staal en door de grove bouten toch een industriële uitstraling. In combinatie met een massief eiken blad in verschillende afmetingen en afwerkingen, kunt u de tafel naar eigen wens aanpassen.

Gepoedercoat onderstel bartafel Atessa

Wat is poedercoaten nu eigenlijk? Poedercoaten is een proces waarbij zwart poeder wordt aangebracht op het metaal, hierna gaat het onderstel een oven in en word het zwarte poeder eerst vloeibaar en gaat daarna uitharden. Het voordeel hiervan is dat het onderstel beter bestand is tegen invloeden van buitenaf.

Op maat gemaakte Atessa bartafel

Het blad van de Atessa bartafel is gemaakt van massief eiken met een bladdikte van 4 of 6 cm. Bestaande uit gelijke plankdelen in het blad of verschillende breedtes planken in het blad. U kunt de lengte, breedte en hoogte maat zelf bepalen. Hierbij kunt u ook verschillende kleuren kiezen, dit noemen wij de behandelingen van het eikenhout. U kunt de volgende behandeling kiezen; ultra matte lak, gerookt ultra matte lak, smoke, ongerookt witte olie, dubbel gerookt witte olie, marron, enkel gerookt oud eiken en intense black.

Bij de grofheid van het eikenblad voor deze bartafel zijn er drie gradaties qua knoesten en scheuren; matig rustiek, standaard rustiek en extra rustiek. De afwerking geeft aan hoe het blad aan gaat voelen. Bij een geschuurd tafelblad voel je geen houtnerf, bij een geborsteld tafelblad voel je een klein beetje houtnerf en bij een geschraapt tafelblad voel je aardig wat reliëf in het blad zitten.

Complete serie van de bartafel Atessa

Van de serie Atessa is ook een bijpassende bartafelbank te verkrijgen. Ook te kiezen op verschillende breedte maten, in stoffen en kleuren. Als eettafel hebben we de eetkamertafel Cetara en hierbij ook weer een bijpassende eetbank Atessa.


Behandeling
whitewash eiken tafels
Dubbel gerookt witte olie
boomstam tafels
Ongerookt witte olie
deens ovale eettafel
Lava light
houten tafel
Ultra matte lak
zwarte eiken eettafel
Night glow
massief eiken eettafel
Gerookt ultra matte lak
eiken ovale tafels
Smoke
natuurlijke eettafel
Marron
oud eiken eettafel
Enkel gerookt oud eiken

Bovenstaande afbeeldingen zijn puur ter indicatie, door gebruik van natuurlijke materialen en de unieke manier van behandelen zal er altijd kleurverschil zijn t.o.v. bovenstaande voorbeelden en de voorbeelden welke we in de showrooms hebben staan. Indien u een geoliede tafel kiest, raden wij u ten zeerste aan om de tafel de eerste 4 weken volledig te ontzien. Gebruik bijvoorbeeld placemats voor borden en onderzetters voor glazen. Ook is het heel belangrijk om de tafel de eerste weken uitsluitend af te nemen met een droge doek.

 


Onderhoud

Klimaat
Mensen gedijen het beste in een niet te warme en niet te droge omgeving, voor een eiken tafel is dit niet anders! Een luchtvochtigheid van tussen de 45% en 55% is het allerbeste voor uw tafel. Dit kunt u bereiken door planten, luchtbevochtigers of dampschalen neer te zetten. Bij te grote afwijkingen van het ideale klimaat kan uw tafel scheuren en kromtrekken. Zet uw tafel dus niet naast warmtebronnen en vermijd directe zonnestraling.

Vuil en vlekken
Vlekken door koffie, thee, wijn, water, chocolade etc. dient u meteen te verwijderen met een lichtvochtige doek. Hiermee voorkomt u dat de kleurpigmenten in de poriën van het hout kunnen trekken en vervelende blijvende plekken achterlaten. Na het afnemen de oppervlakte droogmaken met een zachte doek. U reinigt uw tafel eenvoudig met een licht vochtige doek. Indien u een geoliede tafel heeft kunt u bij een ernstige vlek deze wegschuren met een schuurpapiertje of scotch-brite. Schuur hier altijd mee met de nerf van het hout.

Uw tafel staat in huis, en nu?
Indien u een geoliede tafel heeft besteld, raden wij u ten zeerste aan om de tafel de eerste 4 weken volledig te ontzien. Gebruik bijvoorbeeld placemats voor borden en onderzetters voor glazen. Ook is het heel belangrijk om de tafel de eerste weken uitsluitend af te nemen met een droge doek. De olie heeft namelijk tijd nodig om goed in het hout te kunnen trekken. Bij een gelakte tafel hoeft u zich geen zorgen te maken, deze is namelijk na 24 uur volledig uitgehard.

Onderhoud – Olie
Uw tafel heeft een duurzame en bestendige bescherming gekregen met een 100% natuurlijke olie van Aquamarijn. Dit is een olie op basis van tungolie en lijnolie, die in het geval van een eetkamertafel 1 á 2 keer per jaar opgefrist dient te worden. Hiervoor raden wij aan om Aquamarijn Revol te gebruiken.

Onderhoud – Lak
De laklaag zal gaan slijten met de tijd. Dit is afhankelijk van allerlei omgevingsfactoren. Als u ziet dat er vale plekken op het blad komen, dan is het tijd om uw tafel opnieuw te lakken. U kunt dan 1 á 2 nieuwe laklagen op het volledige blad aanbrengen om de tafel weer voor jaren te beschermen. Reageer ook tijdig op kleine beschadigingen die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen. U kunt de PCG Eco Wood Cleaner en de PCG Eco Wood Care gebruiken voor tussentijds onderhoud.

En wat vooral niet doen?
Vermijd de volgende middelen: Vlekverwijderaars, schuurmiddelen, oplosmiddelen, terpentine, chloor, schoonmaakmiddelen met geurstoffen en bijtende schoonmaakmiddelen. Heeft u een eiken vloer en een ijzeren onderstel? Let dan goed op met dweilen. Door het vocht kan het metaal reageren met uw vloer en een vervelende donkere plek achterlaten. Wij raden aan altijd goed na te drogen. Nooit hete voorwerpen rechtstreeks op het oppervlak zetten, altijd onderzetters gebruiken.

 

Bekijk dit product in de showroom
Dit model staat in onze showroom in Sliedrecht.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Specificaties
Lengte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Breedte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Hoogte

Afgestemd op uw barkruk keuze

Blad dikte

4cm massief of 6cm massief

Inschuifhoogte

Afhankelijk van gekozen blad dikte en tafel hoogte

Maatwerk

Eigen productie, maatwerk mogelijk

Houtsoort

Massief eiken

Behandeling

Leverbaar in diverse behandelingen

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levertijd

16 weken

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie

Dit zeggen klanten over Robuuste Tafels;
Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke site Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.