Ronde bartafels

Bent u net verhuisd of wilt u graag uw eetkamer iets veranderden? Een ronde bartafel kan de perfecte toevoeging zijn aan uw eetruimte. Ronde bartafels hebben een unieke charme en bieden diverse voordelen. Bekijk ons assortiment in ronde bartafels en laat u inspireren!

Toon filters
Filters
Lengte
Breedte
Tafelvorm
Materiaal tafelblad
Voorraaditem
Prijs

Bent u net verhuisd of wilt u graag uw eetkamer iets veranderden? Een ronde bartafel kan de perfecte toevoeging zijn aan uw eetruimte. Ronde bartafels hebben een unieke charme en bieden diverse voordelen. Bekijk ons assortiment in ronde bartafels en laat u inspireren!

Ronde bartafels voor in de eethoek

Bij ronde bartafels denkt u misschien al gauw aan een bartafel voor buiten. Echter, er zijn ook ronde bartafels voor in de eethoek. Bartafels zijn de wat hogere eettafels, vandaar de naam. Samen met nieuwe barkrukken krijgt uw eetkamer een compleet nieuwe look. Bovendien kunt u uw eetkamer afstemmen op uw woonkamer. Ga bijvoorbeeld voor een houten ronde bartafel en een houten salontafel.

Waarom kiezen voor een ronde bartafel?

Vindt u het soms lastig dat enkelen van uw gezelschap worden buitengesloten tijdens een gesprek? Bij ronde bartafels heeft u hier geen last van. Er zijn namelijk geen hoofd- en eindposities. Hierdoor blijft iedereen van het gezelschap betrokken bij de gesprekken die gevoerd worden. Dit zorgt voor een gezellige sfeer tijdens bijvoorbeeld een feest of wanneer u met een paar gasten een spel speelt.

Ruimtebesparend en praktisch

Naast dat ronde bartafels stijlvol zijn, zijn ze ook praktisch in gebruik. Bij ronde bartafels heeft u namelijk geen last van hoeken, waardoor er meer stoelen rondom de bartafel geplaatst kunnen worden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bartafel die past in een wat kleinere eethoek? Dan is een ronde bartafel ideaal. Ook in wat grotere ruimtes zijn ronde bartafels een goede keuze, omdat er gemakkelijk extra zitplaatsen kunnen worden gecreëerd.

Materialen en stijlen

In ons assortiment vindt u verschillende ronde bartafels. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Zo zijn de meeste ronde bartafels gemaakt van hout, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met andere meubels. Heeft u bijvoorbeeld al eerder nieuwe barkrukken aangeschaft? Dan wordt de keuze voor een ronde bartafel wellicht al wat gemakkelijker. U kunt namelijk op dat moment zelf de houtsoort en afwerking van de bartafel afstemmen op de barkrukken, zodat er een harmonieus geheel ontstaat.

Ronde bartafels online bestellen

Bent u erover uit en wilt u graag een ronde bartafel kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo profiteert u van een snelle levering inclusief gratis montage. Mocht u het nog lastig vinden om een keuze te maken in de soort tafel, dan staan wij u graag te woord. Ontdek de luxe van kosteloos en vrijblijvend interieuradvies bij Robuuste Tafels!