Betontafels

Al een tijd op zoek naar een stoere robuuste betontafel? Tegenwoordig is maatwerk op een betontafel te realiseren bij Robuuste Tafels. Voor onze betontafels bieden wij maar liefst 6 kleuren BalsaBeton aan, van heel donkergrijs naar lichtgrijs. Wij leveren uitsluitend BalsaBeton, dit beton heeft een licht grove uitstraling, waardoor het beton een hele mooie robuuste look krijgt. Bezoek 1 van onze showrooms om het beton in het echt te vervaren. Montage voor deze betontafels wordt door ons verzorgd, indien u een betontafel van 3 meter of langer wenst, vragen wij bij levering om wat extra assistentie.

Beton tafel op maat

BalsaBeton is uitermate geschikt voor het gebruik als eettafel, door het harde oppervlak is het een ideaal product tegen vlekken en kringen. Het beton is zeer gebruiksvriendelijk, de meeste vlekken kunnen vaak eenvoudig met een doekje afgenomen worden. Bovendien is dit beton krasbestendig, en kent nauwelijks slijtage. Deze top kwaliteit betonnen bladen geven een stoere robuuste uitstraling, kortom u zult jaren plezier hebben van een betonblad van BalsaBeton.

Beton tafel met stalen onderstel

De keuze voor een onderstel van uw robuuste betontafel is zeer ruim. U heeft de keuze uit diverse stalen onderstellen. Zo is het ook mogelijk een betonblad te monteren op bijvoorbeeld onze betontafel Palau of Antibes. Het spuiten van een stalen onderstel kan optioneel ook worden verzorgd door ons.

Een maatwerk tafel in combinatie met een door u zelf gekozen stalen onderstel is een tafel waar u de komende jaren met veel plezier naar zult kijken.