Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Betontafels

Als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit beton tafel bent u bij Robuuste Tafels aan het juiste adres. De massieve beton eettafel staat prachtig in combinatie met leren eetkamerstoelen. Deze eettafel van beton springt in het oog en verandert in een keer de sfeer van uw interieur. Bij Robuuste Tafels leveren en monteren we uw betontafel gratis en voor niets!

Het beton van onze betontafels

Al een tijd op zoek naar een perfecte stoere robuuste betontafel? Voor het betonnen tafelblad betontafels bieden wij maar liefst 6 kleuren BalsaBeton aan, van heel donkergrijs naar lichtgrijs. Wij leveren uitsluitend BalsaBeton, dit beton heeft een licht grove uitstraling, waardoor het beton een hele mooie robuuste look krijgt. Uw beton tafel wordt compleet met de hand gemaakt. Montage voor deze betontafels wordt door ons verzorgd, indien u een betontafel van 3 meter of langer wenst, vragen wij bij levering om wat extra assistentie. Wat uw wensen ook zijn, bij Robuuste Tafels kunt u altijd terecht voor een betontafel, industriele ronde eettafel of een bartafel industrieel op maat.

Beton tafel op maat ontwerpen

BalsaBeton is uitermate geschikt voor het gebruik als eettafel beton op maat, door het harde oppervlak is het een ideaal product tegen vlekken en kringen. Het beton is zeer gebruiksvriendelijk, de meeste vlekken kunnen vaak eenvoudig met een doekje afgenomen worden. Bovendien is dit beton krasbestendig, en heeft het weinig last van slijtage. Deze top kwaliteit betonnen bladen geven een stoere robuuste uitstraling, kortom u zult jaren plezier hebben van een betontafel voor uw eetkamer van BalsaBeton.

Welk soort onderstel kiest u bij het betonnen tafelblad?

De keuze voor een onderstel van uw robuuste betontafel is zeer ruim. U heeft de keuze uit diverse stalen onderstellen. We verkopen de betonnen tafel voorzien van stalen industriële tafelpoten in de varianten trapezium poten, matrix poten en X-poten in zwart staal. Dit geeft een tafel een stoere look met industriële uitstraling en zorgt er ook voor dat er genoeg support is het tafelblad van beton.

Het is het ook mogelijk een betonblad te monteren op bijvoorbeeld onze betontafel Palau of betontafel Antibes. Het spuiten van een stalen onderstel kan optioneel ook worden verzorgd door ons. Een maatwerk tafel in combinatie met een door u zelfgekozen stalen onderstel is een tafel waar u de komende jaren met veel plezier naar zult kijken.

Beton eettafel kopen bij Robuuste Tafels

Heeft u de perfecte tafel van beton gevonden? Dan bestelt u deze stoere robuuste betontafel voorzien van een houten of metalen onderstel, snel en eenvoudig! Betalen hoeft pas op het moment van bezorging. We leveren uw robuuste betonnen tafel met industrieel tafelpoten gratis bij u af en monteren deze op locatie. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe tafel van massief beton.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de eindeloze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag aan meer informatie en onze robuuste tafel experts beantwoorden al uw vragen.