ronde eettafel met 4 houten poten
ronde eettafel voor 6 personen
massief eiken eettafel rond
ronde oud eiken tafel
ronde eettafel met eiken onderstel
+4

Tafel Roanne


  • Levertijd: 16 weken


Ronde massief eiken eettafel Onze eettafel Roanne is verkrijgbaar met zowel een rond als vierkant tafelblad. Het massieve tafelblad heeft een dikte van 4cm of 6cm. Het onderstel…

 2.049,00

Stel Tafel Roanne zelf samen met onze online configurator.
Zelf configureren
Maat
Grofheid tafelblad
Afwerking zijkant
Tafel hoogte (bovenkant)
Afwerking tafelblad
V-groef
Behandeling
Tafelblad stijl
Tafelblad stijl
Rond of vierkant
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
 2.049,00
  • v.a. €349,- gratis thuis
  • 2 échte showrooms
  • Tevredenheidsgarantie
  • 4,8/5 op Trustpilot
  • Vanaf €349,- gratis bezorgd
  • 4,8 / 5 op Trustpilot
  • 100% tevredenheidsgarantie

Omschrijving

Ronde massief eiken eettafel

Onze eettafel Roanne is verkrijgbaar met zowel een rond als vierkant tafelblad. Het massieve tafelblad heeft een dikte van 4cm of 6cm. Het onderstel is verkrijgbaar in zowel hout als in staal. Al onze tafels worden geproduceerd in eigen werkplaats, waardoor wij alles geheel naar uw wens kunnen maken en sturen.

Ronde oud eiken tafel met houten poot

De eettafel Roanne is door zijn unieke stoere houten onderstel een echte eyecatcher. U kunt uit diverse bewerkingen van het tafelblad kiezen. Houdt u van een rustig tafelblad, dan kunt u kiezen voor matig rustiek. Hierbij bevat de tafel zo min mogelijk knoesten en scheuren heeft. Houdt u juist van een stoere robuuste tafel, dan kunt u kiezen voor een extra rustiek tafelblad. Hierbij bevat het tafelblad juist flinke scheuren en forse knoesten. Het door ons gebruikte eikenhout komt uit duurzaam beheerde bossen uit Frankrijk of Duitsland.

Verder heeft u bij Robuuste Tafels de keuze uit diverse behandelingen van het eikenhout, zodat u echt een unieke tafel in huis haalt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ultra matte lak, waarbij het eikenhout zijn meest natuurlijke kleur behoudt. Houdt u meer van een warme uitstraling? Dan kunt u kiezen voor enkel gerookt oud eiken of dubbel gerookt witte olie. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de behandelingen waaruit u bij ons kunt kiezen. Het houten onderstel van de Roanne tafel zal altijd dezelfde behandeling krijgen, maar maatwerk hierin kan natuurlijk ook, wat te denken van een zwart eiken onderstel?

Bij al onze eiken behandelingen wordt een uniek rookproces toegepast. Iedere plank bevat een verschillende hoeveelheid looizuur, waardoor geen enkele tafel een exact hetzelfde zal zijn. Roken in iedere vorm geeft het hout een enorm natuurlijk karakter mee.

Ronde eetafel op maat

Eettafel Roanne is uitgerust met een stoer houten onderstel met een stalen bodemplaat. Het onderstel wordt standaard in het hout uitgevoerd, maar is ook volledig in het staal verkrijgbaar. Veel van onze ronde tafels zijn ook vierkant te verkrijgen, dat is het mooie van eigen productie!


Behandeling
whitewash eiken tafels
Dubbel gerookt witte olie
boomstam tafels
Ongerookt witte olie
deens ovale eettafel
Lava light
houten tafel
Ultra matte lak
zwarte eiken eettafel
Night glow
massief eiken eettafel
Gerookt ultra matte lak
eiken ovale tafels
Smoke
natuurlijke eettafel
Marron
oud eiken eettafel
Enkel gerookt oud eiken

Bovenstaande afbeeldingen zijn puur ter indicatie, door gebruik van natuurlijke materialen en de unieke manier van behandelen zal er altijd kleurverschil zijn t.o.v. bovenstaande voorbeelden en de voorbeelden welke we in de showrooms hebben staan. Indien u een geoliede tafel kiest, raden wij u ten zeerste aan om de tafel de eerste 4 weken volledig te ontzien. Gebruik bijvoorbeeld placemats voor borden en onderzetters voor glazen. Ook is het heel belangrijk om de tafel de eerste weken uitsluitend af te nemen met een droge doek.

 


Onderhoud

Klimaat
Mensen gedijen het beste in een niet te warme en niet te droge omgeving, voor een eiken tafel is dit niet anders! Een luchtvochtigheid van tussen de 45% en 55% is het allerbeste voor uw tafel. Dit kunt u bereiken door planten, luchtbevochtigers of dampschalen neer te zetten. Bij te grote afwijkingen van het ideale klimaat kan uw tafel scheuren en kromtrekken. Zet uw tafel dus niet naast warmtebronnen en vermijd directe zonnestraling.

Vuil en vlekken
Vlekken door koffie, thee, wijn, water, chocolade etc. dient u meteen te verwijderen met een lichtvochtige doek. Hiermee voorkomt u dat de kleurpigmenten in de poriën van het hout kunnen trekken en vervelende blijvende plekken achterlaten. Na het afnemen de oppervlakte droogmaken met een zachte doek. U reinigt uw tafel eenvoudig met een licht vochtige doek. Indien u een geoliede tafel heeft kunt u bij een ernstige vlek deze wegschuren met een schuurpapiertje of scotch-brite. Schuur hier altijd mee met de nerf van het hout.

Uw tafel staat in huis, en nu?
Indien u een geoliede tafel heeft besteld, raden wij u ten zeerste aan om de tafel de eerste 4 weken volledig te ontzien. Gebruik bijvoorbeeld placemats voor borden en onderzetters voor glazen. Ook is het heel belangrijk om de tafel de eerste weken uitsluitend af te nemen met een droge doek. De olie heeft namelijk tijd nodig om goed in het hout te kunnen trekken. Bij een gelakte tafel hoeft u zich geen zorgen te maken, deze is namelijk na 24 uur volledig uitgehard.

Onderhoud – Olie
Uw tafel heeft een duurzame en bestendige bescherming gekregen met een 100% natuurlijke olie van Aquamarijn. Dit is een olie op basis van tungolie en lijnolie, die in het geval van een eetkamertafel 1 á 2 keer per jaar opgefrist dient te worden. Hiervoor raden wij aan om Aquamarijn Revol te gebruiken.

Onderhoud – Lak
De laklaag zal gaan slijten met de tijd. Dit is afhankelijk van allerlei omgevingsfactoren. Als u ziet dat er vale plekken op het blad komen, dan is het tijd om uw tafel opnieuw te lakken. U kunt dan 1 á 2 nieuwe laklagen op het volledige blad aanbrengen om de tafel weer voor jaren te beschermen. Reageer ook tijdig op kleine beschadigingen die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen. U kunt de PCG Eco Wood Cleaner en de PCG Eco Wood Care gebruiken voor tussentijds onderhoud.

En wat vooral niet doen?
Vermijd de volgende middelen: Vlekverwijderaars, schuurmiddelen, oplosmiddelen, terpentine, chloor, schoonmaakmiddelen met geurstoffen en bijtende schoonmaakmiddelen. Heeft u een eiken vloer en een ijzeren onderstel? Let dan goed op met dweilen. Door het vocht kan het metaal reageren met uw vloer en een vervelende donkere plek achterlaten. Wij raden aan altijd goed na te drogen. Nooit hete voorwerpen rechtstreeks op het oppervlak zetten, altijd onderzetters gebruiken.

 

Bekijk dit product in de showroom
In onze showroom in Sliedrecht staan altijd meer dan 100 tafels opgebouwd in diverse materialen, behandelingen, stijlen en afwerkingen. We hebben echter niet alle tafels in de showroom staan, bent u op zoek naar een specifiek model, neem dan voor de zekerheid even contact op.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Specificaties
Lengte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Breedte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Hoogte

Afgestemd op uw stoel keuze

Blad dikte

4cm massief of 6cm massief

Inschuifhoogte

Afhankelijk van gekozen blad dikte en tafel hoogte

Maatwerk

Eigen productie, maatwerk mogelijk

Houtsoort

Massief eiken

Behandeling

Leverbaar in diverse behandelingen

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levertijd

16 weken

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie

Dit zeggen klanten over Robuuste Tafels;
Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke site Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.