Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Industriële Tafels

Op het gebied van de industriële tafel zijn er bij Robuuste Tafels ontelbaar veel mogelijkheden. De industriële tafel is tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. Een industriële tafel is namelijk niks nieuws meer. In het verleden waren de industriële tafels populair in bedrijfsruimtes of werkplaatsen. Tegenwoordig zien we steeds meer industriële tafels in moderne woningen. Dankzij deze moderne uitstraling is een industriële maatwerk tafel voorlopig niet meer weg te denken uit menig woonkamer of keuken. Mede door het grote aanbod aan mogelijkheden en de korte levertijd is Robuuste Tafels een specialist op het gebied van Industriële tafels en stoelen.

De collectie industriële tafels van Robuuste Tafels

Industriële tafels zijn er in veel verschillende soorten, modellen, maten en uitvoeringen. Robuuste Tafels is de plek voor een industriële bijzettafel, industriële eettafel en een industriële side table. In ons assortiment eettafels hebben we zowel industriële ronde tafels als mooie industriële betontafels.

De industriële look door een metalen onderstel

Een industrieel interieur is een stoere interieurstijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van donkerhout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Robuuste Tafels perfect bij. Veel van onze tafels worden gekenmerkt door een mat zwart metalen frame of onderstel.

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt. Zo kunt u ervoor kiezen om het hout te laten roken, wat het een donkerdere kleur geeft. We kunnen het zelfs tweemaal voor u roken om de donkere kleur verder door te voeren. Samen met het onderstel zorgt het ervoor dat een robuuste industriële tafel met metalen onderstel bij ons altijd mogelijk is!

Wat voor soort poot wilt u graag hebben bij uw industriële tafel?

Of u gaat voor een industriële salontafel, industriële wandtafel of een industriële bartafel; bij Robuuste Tafels hebben we de keuze voor verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u kiezen voor:

  • Industriële tafel met stalen U-poot (ook wel een sledepoot genoemd)
  • Industriële tafel met stalen X-poot
  • Industriële tafel met stalen A-poot (ook wel een trapezepoot genoemd)
  • Industriële tafel met stalen wangpoot
  • Industriële tafel met stalen tafelpoot in het midden
  • Industriële tafel met stalen kruispoot

Daarnaast verkopen we ook stoere tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een rustiek eiken look.

Industriële maatwerk tafel met levering en montage

Zo’n mooie industriële tafel brengt natuurlijk nogal wat gewicht met zich mee. De levering en de montage van deze zware tafels wordt verzorgd door onze transporteur. Bij levering van tafels met een lengte vanaf 240cm vragen wij bij levering nog wat extra spierballen.

De productie van onze industriële tafels

Ons mooie eikenhout wat we uit duurzaam gekapte bossen halen uit Frankrijk of Duitsland is verkrijgbaar in enorm veel afwerkingen, grofheden en stijlen. Zo kunt u zelf bepalen hoe vaak wij het hout moeten roken, of helemaal niet. Wilt u een matte lak op de tafel, of juist een witte olie? Uw wens is ons bevel. Mede door het grote assortiment aan onderstellen, zal uw industriële droomtafel er vrijwel altijd tussen zitten. Wilt u zelf uw eigen idee bij ons aandragen voor een onderstel, dan kan dit uiteraard ook. Ook voor een stoere industriële salontafel of kloostertafel biedt Robuuste Tafels vele mogelijkheden.

Zo’n industriële salontafel kan prachtig zijn in combinatie met een industriële eetkamertafel. Het assortiment van onderstellen voor de salontafel is eindeloos. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Wij helpen u graag met de samenstelling van uw Industriële (salon) tafel in een van onze showrooms.

Een industriële tafel kopen bij Robuuste Tafels

Heeft u een industriële beton tafel gevonden die perfect past bij uw industriële inrichting? Bestel eenvoudig uw nieuwe tafel met metalen onderstel of houten onderstel. Onze level- en montageservice levert uw industriële meubelen en zet uw stoere tafel direct in elkaar. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!