Industriële Tafels

Op het gebied van een industriële tafel zijn er bij Robuuste Tafels ontelbaar veel mogelijkheden. De industriële tafel is tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. Een industriële tafel is namelijk niks nieuws meer. In het verleden waren de industriële tafels populair in bedrijfsruimtes of werkplaatsen. Tegenwoordig zien we steeds meer industriële tafels in moderne woningen. Dankzij deze moderne uitstraling is een industriële maatwerk tafel voorlopig niet meer weg te denken uit menig woonkamer of keuken. Mede door het grote aanbod aan mogelijkheden en de korte levertijd is Robuuste Tafels een specialist op het gebied van Industriële tafels en stoelen.

Industriële maatwerk tafel

Zo’n mooie industriële tafel brengt natuurlijk nogal wat gewicht met zich mee. De levering en de montage van deze zware tafels wordt verzorgd door onze transporteur. Bij levering van tafels met een lengte vanaf 240cm vragen wij bij levering nog wat extra spierballen.

Ons mooie eikenhout wat we uit duurzaam gekapte bossen halen uit Frankrijk of Duitsland is verkrijgbaar in enorm veel afwerkingen, grofheden en stijlen. Zo kunt u zelf bepalen hoe vaak wij het hout moeten roken, of helemaal niet. Wilt u een matte lak op de tafel, of juist een witte olie? Uw wens is ons bevel. Mede door het grote assortiment aan onderstellen, zal uw industriële droomtafel er vrijwel altijd tussen zitten. Wilt u zelf uw eigen idee bij ons aandragen voor een onderstel, dan kan dit uiteraard ook. Ook voor een industriële salontafel of kloostertafel biedt Robuuste Tafels vele mogelijkheden. Zo’n industriële salontafel kan prachtig zijn in combinatie met een industriële eetkamertafel. Het assortiment van onderstellen voor de salontafel is eindeloos. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Wij helpen u graag met het samenstelling van uw Industriële (salon) tafel in een van onze showrooms.