Kloostertafel Freya


  • Levertijd: 10 - 12 weken


Onze kloostertafel Freya is gemaakt van schitterend geleefd oud eiken. Zowel leverbaar in onbehandeld 100+ jaar oud eiken als in 100+ jaar 2e laag oud eiken. 2e laag…

 2.839,00

Stel Kloostertafel Freya zelf samen met onze online configurator.
Zelf configureren
Vorm
Houtsoort

Deze tafel is gemaakt van 100+ jaar oud eiken. 1e laag is de toplaag, ook wel oude patina laag genoemd, welke jarenlang is blootgesteld aan de elementen. Om geen afbreuk te doen aan de authenticiteit van deze oude laag houden we deze onbehandeld. 2e laag komt onbehandeld dicht in de buurt van nieuw eiken en bieden we aan met onze standaard behandelingen.

Maat
Maat
Behandeling
Behandeling
Tafelblad finish

De matte finish geeft de meest ultra matte afwerking, de soft gloss heeft een lichte glansgraad wat de tafel een extra chique uitstraling geeft.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
 2.839,00
Levertijd: 10 - 12 weken
Levertijd: 10 - 12 weken
houten eetkamer tafel
kloostertafel
kloostertafel oud eiken
kloostertafel 300cm voor 6 ruime eetkamerstoelen
+35
  • v.a. €349,- gratis thuis
  • Gratis interieuradvies
  • Tevredenheidsgarantie
  • 4,8/5 op Trustpilot
  • Vanaf €349,- gratis bezorgd
  • 4,8 / 5 op Trustpilot
  • 100% tevredenheidsgarantie

Omschrijving

Kloostertafel Freya

Onze kloostertafel Freya is gemaakt van schitterend geleefd oud eiken. Zowel leverbaar in onbehandeld 100+ jaar oud eiken als in 100+ jaar 2e laag oud eiken. 2e laag oud eiken leveren we standaard in onze vaste behandelingen, de originele oude patina laag behandelen we niet.

Oud eiken vertelt een verhaal van generaties en draagt de sporen van de tijd. Dit bijzondere hout, verkregen uit oude gesloopte schuren en stallen, heeft de tand des tijds doorstaan en is getransformeerd tot een houtsoort met een rijke geschiedenis. Elke knoest, elke groef en elk merkteken draagt bij aan het unieke karakter van dit hout. Waar ooit dieren schuilden tegen de elementen en boeren hun gewassen opsloegen, daar komt nu dit prachtige hout vandaan. Gerecycled oud eiken is niet alleen duurzaam, maar het straalt ook een diepe, rustieke charme uit die niet te repliceren is. Het brengt een stukje geschiedenis en authenticiteit in uw woonruimte. De textuur en tinten van oud eiken, zichtbaar in de afbeelding, weerspiegelen de ambacht en de natuurlijke schoonheid van dit tijdloze materiaal.


Bekijk dit product in de showroom

Dit model staat in onze showroom in Sliedrecht.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving


Specificaties
Lengte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Breedte

100cm

Hoogte

78cm

Blad dikte

3,5 – 5cm

Materiaal

Oud eiken

Maatwerk

Bij dit model is maatwerk mogelijk

Type poot

Houten poten

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levertijd

10 - 12 weken

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie

Productsoort

Tafels, Kloostertafels

Dit zeggen klanten over Robuuste Tafels;
Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke site Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.