Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Ronde tafels

Met een ronde tafel creëert u een gezellige setting voor tafelen, borrelen en urenlang spelletjes spelen. De ronde eettafels passen perfect in een grote woning en kleine woning, aangezien we deze tafel in vele formaten verkopen. Een industriële ronde tafel met metalen onderstel of een ronde kloostertafel vindt u bij Robuuste Tafels!

De productie van onze houten ronde tafels

Een ronde tafel ziet u de laatste tijd steeds vaker terugkomen! Ook voor wat kleinere ruimtes is een ronde tafel ideaal. Vaak kunnen er net wat meer mensen omheen zitten dan aan een rechthoekige tafel. De ronde tafels uit de collectie van Robuuste Tafels worden in eigen werkplaats gemaakt van massief eiken. Dit eiken hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen uit Frankrijk of Duitsland. Deze massieve balken voor onze ronde tafels bieden wij aan in diktes van 4cm en 6cm. Mede door het grote aanbod aan mogelijkheden en de relatief korte levertijd is Robuuste Tafels een specialist op het gebied van ronde tafels en bijpassende stoelen.

Een industriële ronde tafel voor ieder interieur

Onze collectie ronde tafels is perfect geschikt voor verschillende interieurstijlen. Zo verkopen we houten ronde tafels met een houten onderstel, houten ronde tafels met een metalen onderstel, maar ook eiken ronde kloostertafels. Daarin hebben we varianten opgenomen met verschillende poten. Een prachtige massief eiken ronde tafel is een echte eyecatcher in uw woning en een meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Massief houten ronde tafel op maat gemaakt

Naast de diverse maten en opties heeft u bij ons ook deze keuze uit verschillende behandelingen voor uw droomtafel. Van stoer en donker oud eiken tot een wit geolied tafelblad. U heeft de keuze uit maar liefst zeven kleuren eiken. Niet alleen het tafelblad kunnen wij maken in verschillende kleuren. Zo kunt u zelf bepalen hoe vaak wij het hout moeten roken, of helemaal niet. Wilt u een matte lak op de cirkel tafel, of juist een witte olie? Uw wens is ons bevel. Mede door het grote assortiment aan onderstellen, zal uw ronde droomtafel er vrijwel altijd tussen zitten. Wilt u zelf uw eigen idee bij ons aandragen voor een metalen of houten onderstel, dan kan dit uiteraard ook. Aan het onderstel kunnen wij een andere RAL kleur geven, of zelfs RVS!

Natuurlijk brengt zo’n massieve ronde tafel nogal wat gewicht met zich mee. Gelukkig brengen wij alle tafels bij u thuis en zetten hem op de door u gewenste plek. Wilt u een ronde tafel op maat laten maken? Twijfel niet, kom langs in één van onze showrooms in Sliedrecht of Gramsbergen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw industriële ronde tafel!

Massief eiken ronde tafel kopen bij Robuuste Tafels

Voor een houten ronde tafel of industriële ronde tafel bent u bij Robuuste Tafels aan het juiste adres. We kunnen uw ideale ronde tafel op maat samenstellen, waardoor u de perfecte ronde eetkamertafel in huis haalt. Betalen online? Dat hoeft niet bij Robuuste Tafels, u betaalt op moment van levering.

Robuuste Tafels verzorgt de gratis levering en montage van alle hoge kwaliteit authentiek ronde tafels. We kunnen snel leveren. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op, of kom langs in een van onze showrooms. Naast de eettafel rond verkopen we ook prachtige rechthoekige eetkamer tafels!