Industriële salontafel

In veel woningen staat de salontafel centraal in de zithoek. Een salontafel mag stoer, industrieel en geleefd zijn. Een salontafel is uiteraard erg praktisch, maar mag ook een mooie uitstraling hebben. Kortom, een salontafel is een essentieel meubelstuk in uw woning en krijgt daar ook vaak een centrale plek. De meeste salontafels uit ons assortiment, welke wij zelf maken, zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Verder hebben wij vele andere salontafels welke veelal gemaakt zijn van teak. Ook is het mogelijk uw eigen idee aan te dragen voor een onderstel voor de salontafel.

Maatwerk salontafel

De salontafels welke wij zelf maken kunnen we in dezelfde afwerking als onze maatwerk tafels leveren. Ook uw wens voor een onderstel is te realiseren, deze kan gemaakt worden in het hout of in ruw staal. Voor onze salontafels gebruiken wij veelal massief eiken of reclaimed teak. Het eiken kunnen wij in diverse soorten behandelingen leveren. Zo hebben we bijvoorbeeld twee soorten oud eiken, maar ook eiken met een lak of een witte olie. Verder heeft u nog de keuze uit hoeveel planken of balken het blad moet bestaan en hoe vaak het hout gerookt moet worden. De keuze voor de bladdikte voor uw salontafel is 4cm of maar liefst 6cm!

Industriële salontafel

Terugkomend op het onderstel voor uw industriële of landelijke salontafel. Zelfs een kloosterpoot is mogelijk te realiseren. Ook deze kan in dezelfde stijl geleverd worden als onze eetkamertafels. Wenst u een salontafel met een betonnen blad? Ook dit is geen enkel probleem. Wij bieden hier meerdere kleuren voor aan, dit in combinatie met een door u gekozen onderstel. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze salontafel ´Vienne´, deze hebben wij in standaard maten van 120x80cm, maar is bij voorbeeld ook verkrijgbaar in 110x90cm.