Industriele salontafel Bezons

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 499,-
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
salontafel op wielen bezons
teak houten salontafelsalontafel op wieltjes bezonssalontafel op wieltjeslangwerpige salontafel bezonsleren 4 zits bank4 zits bankstel cognacsalontafel op wielen
Omschrijving

Industriele salontafel Bezons

Stoere industriele salontafel op wielen van oud recycled teak en stalen frame. Leverbaar in 2 verschillende maten. Dit model combineert mooi met onze andere meubels van reclaimed teak of onze oud eiken maatwerk tafels. Dit model in de maat 125x50x32 staat in onze showroom in Utrecht.

SHOWMODEL VERKOOP: Laatste exemplaar, 125x50cm van € 499,00 voor € 300,00 direct op te halen in Utrecht.

Recycled teak

De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, side tables, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van recycled teak combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels.

Showroom

Dit model in het echt zien? In beide showrooms vindt u een aantal meubels van dit hout, zoekt u een specifiek model, informeer dan of en in welke showroom dit model staat.

 

Specificaties
Maatwerk mogelijk

nee

Houtsoort

reclaimed teak

Levering

inclusief montage/uitpakken

Levertijd

Geen voorraad model, 12-14 weken

Bekijk dit product in de showroom

SHOWMODEL VERKOOP: Laatste exemplaar, 125x50cm van € 499,00 voor € 300,00 direct op te halen in Utrecht.

Showroom Utrecht:
E-Living
Zeelantlaan 41
3526AK Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving