stoere salontafel landelijke stijl
abaca must living salontafel
ranke landelijke salontafel
stoere salontafel landelijke stijl

Salontafel Vela


  • Levertijd: 5-15 werkdagen


Salontafel Vela Salontafel Vela van Robuuste Tafels is speels, duurzaam en natuurlijk. Hij heeft een stevige houten basis, maar daar ziet u aan de buitenkant niets van. De…

 499,00
Maat
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
  • v.a. €349,- gratis thuis
  • 2 échte showrooms
  • Tevredenheidsgarantie
  • 4,8/5 op Trustpilot
  • Vanaf €349,- gratis bezorgd
  • 4,8 / 5 op Trustpilot
  • 100% tevredenheidsgarantie

Omschrijving

Salontafel Vela

Salontafel Vela van Robuuste Tafels is speels, duurzaam en natuurlijk. Hij heeft een stevige houten basis, maar daar ziet u aan de buitenkant niets van. De tafel is namelijk helemaal omkleed met de de duurzame plantaardige abaca vezels. Dit duurzame materiaal is rondom de tafel geweven in een mooi schaakbordpatroon. Een prachtige eye-catcher in een rustig en natuurlijk materiaal!

Wat is abaca?

De abaca (Musa textilis) is een bananensoort die een sterke vezel levert, de manillahennep. Zoals alle bananenplanten, is het een forse plant (tot een hoogte van 8 m) met een schijnstam, die bestaat uit brede bladscheden die aan de top horizontaal uitlopen. Abaca of abacá is de naam voor zowel de vezel en als het textiel wat er van gemaakt wordt. Deze is zeer duurzaam en uitermate geschikt voor toepassingen in lampen en meubels zoals deze tafel.

Bekijk dit product in de showroom
Dit is een online only product en staat niet in onze showroom, bestellen kan eenvoudig via de website met onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Specificaties
Materiaal

Abaca

Kleur

Leverbaar in 1 kleur

Lengte

70cm / 120cm

Breedte

60cm / 70cm

Hoogte

32cm

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levertijd

5-15 werkdagen

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie

Dit zeggen klanten over Robuuste Tafels;
Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke site Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.