Industriële lampen

Nieuw in ons assortiment, om uw industriële robuuste uitstraling in huis compleet te maken, zijn onze industriële lampen. Een lamp kan in een woonkamer de gehele sfeer bepalen en zal bijdragen aan een warme uitstraling. Geheel in de stijl van onze overige meubels hebben we een selectie van stoere lampen neergezet en opgehangen in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam. Een industriële hanglamp zal bijvoorbeeld een prachtige uitstraling geven  boven een robuuste tafel met bijpassende stoelen.

Robuuste lampen

Robuuste Tafels biedt een breed assortiment aan industriële lampen. Industriële hanglampen met grote heldere LED bollen zullen ervoor zorgen dat er een warme sfeer wordt gecreëerd. Industriële vloerlampen met een enorme E40 led globe zullen een blikvanger zijn in uw woonkamer Een mooie tafellamp zal  uitnodigen om aan tafel te gaan zitten. In elke categorie hebben we iets geheel in onze eigen stijl.

Prachtige lichtbronnen

Naast industriële verlichting kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende lichtbronnen in diverse uitvoeringen. LED bollen van o.a. Philips en Calex waarbij er in veel gevallen een keuze is uit helder glad, goud gekleurd glas of een titanium coating waardoor een dimmer veelal niet meer nodig is. Net zoals al onze meubels worden ook de lampen en lichtbronnen  zeer zorgvuldig ingepakt en afgeleverd.

Natuurlijk begrijpen wij dat het lastig kan zijn om de ideale lamp inclusief lichtbron(nen) samen te stellen. Heeft u een vraag over een lamp of wilt u meer weten over een model? Dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken op 0184-745745 of info@robuustetafels.nl Of kom langs in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam, hier zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 en op zaterdag van 09.30 tot 16.00.