Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Industriële lampen

Maak uw industriële robuuste uitstraling compleet met onze industriële lampen. Een stoere industriële lamp kan in een woonkamer de sfeer bepalen, en zal bijdragen aan een warme uitstraling. Bij Robuuste Tafels koopt u een industriële wandlamp, industriële vloerlamp, industriële tafellamp of industriële tafellamp.

De collectie robuuste industriële lampen

Robuuste Tafels biedt een breed assortiment aan industriële lampen. Industriële hanglampen met grote heldere LED bollen zullen ervoor zorgen dat er een warme sfeer wordt gecreëerd. Industriële vloerlampen, ook wel een staande lamp, met een enorme E40 LED globe zullen een blikvanger zijn in uw woonkamer Een mooie industriële tafellamp zal uitnodigen om aan tafel te gaan zitten. In elke categorie moderne lampen hebben we iets geheel in onze eigen stijl.

Prachtige lichtbronnen met een industriële look

Naast industriële verlichting kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende lichtbronnen in diverse uitvoeringen. LED bollen van o.a. Philips en Calex waarbij er in veel gevallen een keuze is uit helder glad, goudgekleurd glas of een titanium coating waardoor een dimmer veelal niet meer nodig is. Net zoals al onze meubels worden ook de stoere industriële lampen en lichtbronnen zeer zorgvuldig ingepakt en afgeleverd.

Industriële verlichting kopen bij Robuuste Tafels

Bij Robuuste Tafel kunt u de mooiste industriële lampen kopen in veel verschillende kleuren en voorzien van unieke lichtbronnen. Geheel in de stijl van onze overige meubels hebben we een selectie van stoere industriële lampen neergezet en opgehangen in onze showrooms. Een industriële hanglamp zal bijvoorbeeld een prachtige uitstraling geven boven een robuuste tafel met bijpassende stoelen.

Natuurlijk begrijpen wij dat het lastig kan zijn om de ideale lamp inclusief lichtbron(nen) samen te stellen. Heeft u een vraag over een lamp of wilt u meer weten over een model? Dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken op 0184-745745 of info@robuustetafels.nl Of kom langs in onze showrooms in Sliedrecht of Gramsbergen.