Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Industriële vloerlampen
Sinds kort zitten er in de collectie van Robuuste Tafels ook industriële vloerlampen! Deze prachtige lampen kunnen de robuuste uitstraling in het huis compleet maken. Vloerlampen met een industriële uitstraling zijn een prachtige toegevoegde waarde in diverse soorten huisstijlen. Naast dat een vloerlamp makkelijk combineert bij andere meubels, is het van prachtige toegevoegde waarde in een donkere hoek in uw huiskamer. Met deze gedachte ins ons achterhoofd, hebben wij diverse lampen vloerlampen neergezet in onze showroom in Sliedrecht.

Industriële uitstraling
Om de gewenste industriële uitstraling in uw woonkamer te maken kan een industriële vloerlamp dan ook zeker niet ontbreken. Momenteel bieden wij diverse modellen aan, waaronder bijvoorbeeld het model Furio welke we aanbieden in een ‘XL’ variant met 3 lichtbronnen, of de ‘XXL’ variant met 5 lichtbronnen. Daarnaast hebben we ook de prachtige vloerlamp Arenzano, Istrana, of Di Resta. Ook hebben we prachtige een industriele hanglamp in onze collectie. Of wil je je tafel decoreren met een lamp, met een tafellamp industrieel. Uiteraard zijn alle genoemde modellen leverbaar met prachtige lichtbronnen.

Stoere lichtbronnen
Met de bijpassende, oogverblindende, lichtbronnen maakt u uw vloerlamp helemaal compleet.  LED bollen van o.a. Philips en Calex waarbij er in veel gevallen een keuze is uit helder glad, goud gekleurd glas of een titanium coating waardoor een dimmer veelal niet meer nodig is. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alle lampen en lichtbronnen zorgvuldig en professioneel worden gepakt.

Heeft u een vraag over een vloerlamp of wilt u meer weten over een model? Dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken op 0184-745745 of info@robuustetafels.nl