Leren bankstellen

Er is niets fijner dan na een lange dag even neerploffen op een lekker comfortabele lederen bank. Met een breed assortiment aan modellen zal er altijd wel een bank naar uw wens tussen zitten. Een leren bank is niet zomaar een meubel, het meubel moet comfortabel zijn en passen bij uw interieur. Zo heeft u bij Robuuste Tafels de keuze uit een 1,5 zits, 2 zits, 2,5 zits, oplopend tot een 4 zits bank of zelfs 5 zits. Elke bank heeft weer andere maten en afmetingen, het is dus belangrijk om dit eerst goed na te kijken voor de aanschaf. Zowel het personeel in onze showroom in Utrecht als in Hardinxveld-Giessendam kunnen u helpen met het kiezen van uw droombankstel.

Banken in leer en stof

Niet alleen kunt u de grootte van de bank bepalen. Ook de keuze voor het materiaal is aan u. Wij gebruiken voor veel van onze lederen banken geschuurd leer. Dit leer is enorm sterk met een dikte van 1,3 tot 1,5 millimeter. Dit leer is verkrijgbaar in maar liefst 22 kleuren. Ook bieden wij 21 kleuren stof voor veel voor onze bankstellen. Deze 100% polyester stof heeft een hele mooie structuur en uitstraling. Deze stof kunt u eventueel met onze ProteXX Textile Spray drie jaar gegarandeerd vlekvrij maken.

Leren hoekbank

Ook kunnen wij voor bijvoorbeeld onze bank Palagano, Rigolato en Bardolino een hoekformatie of U-bank realiseren. De afmetingen kunt u allemaal terugvinden op de productpagina van de bank op onze website. Ook biedt Robuuste Tafels een grote collectie aan bijpassende fauteuils. Op deze manier maakt u uw zithoek compleet. Veel van deze fauteuils kunnen uiteraard ook bekleed worden met hetzelfde leer of stof als uw lederen hoekbank. U bent van harte welkom om een keer te komen proefzitten en te laten adviseren in één van onze showrooms. Kortom u zult gegarandeerd uw droombank vinden die bij uw interieur past.