Bank Chester camel

 1.199,00
Kleur
Kleur
Kleur
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
camel chesterfield bank
camel chesterfield bankgrote leren bankcamel chesterfield bankstoffen chesterfield bankbeige chesterfield bankcamel chesterfield bankstoere chester bank 4 zits jeep stof cognacChester bankleren bank grijs
+ Meer foto's bekijken
leren bank grijscamel chesterfield bankgroene 4 zits chesterfield bankVelours bankbeige chesterfield bankcamel chesterfield bankcamel chesterfield bankbeige chesterfield bank4 zits chesterfield bank in cognac jeep stof4 zits chesterfieldKlassieke 4 zits bank4 zits bank chester in stof cognacbeige chesterfield bankcamel chesterfield bank4 zits bank leergrijs leren bankchesterfield bank cognacKlassieke stoffen bankleren bank blauwbeige chesterfield bankgroene 4 zits chesterfield bankcamel chesterfield bankgrijs leren bankchesterfield bankbeige chesterfield bankGroene zetelrobuuste chester bank 4 zits jeep stof cognacGreen Chesterfield sofaleren bank blauwbeige chesterfield bankleren chesterfieldgrijs leren bankblauwe bankleren bank grijs4 zits chesterfield bank jeep stof cognaccamel chesterfield bankgroene chesterfield bankvelours groene bankcamel chesterfield bankleren bank blauwlederen chesterfieldbeige chesterfield bankleren 4 zits bankbruine chesterfieldchesterfield 4 zitter groenGroene Chesterfield zetelbeige chesterfield bankgroene 4 zits bankgrote vierzits chester bank jeep cognacstoffen 4 zits bankchester field bank cognacoranje chesterfieldgrote 4 zits chesterfield bank groencognac chesterfieldcamel chesterfield bankgroene 4 zits bankbeige chesterfield bank4 zits bank groen chesterfieldronde teak salontafel zamundachesterfield bank stofchester bank stofchesterfield bank stofGroene Chesterfield bankchesterfiel bank cognacbeige chesterfield bankleren bank grijscamel chesterfield bankleren bank blauw
Omschrijving

Bank Chester camel

Stoere leren camel bank Chester. Dit chesterfield model heeft een zeer comfortabele zit en leveren we vanaf 1,5 zits tot 4 zits in diverse materialen en kleuren, zowel in leer als in stof.

Relax stof

Deze stof heeft een warme, zachte touch en voelt aan als suède. Zeer sterk materiaal en goed reinigbaar. Met een ruime keuze uit diverse kleuren is er altijd wel een match voor uw interieur, tevens is de Relax stof op veel meubels verkrijgbaar, eetkamerstoelen, banken en fauteuils. In combinatie met een Protexx behandeling maakt u dit materiaal 3 jaar vlekvrij.

Velvet stof

Een rijke sterke stof met een zachte en volle grip. Zeer sterk materiaal met een martindale van 88.000 en een licht echtheid klassering van 4/5 uit 5. Met een ruime keuze uit diverse kleuren is er altijd wel een match voor uw interieur. Bij deze stof gebruiken we een meekleurend garen. In combinatie met een Protexx behandeling maakt u dit materiaal 3 jaar vlekvrij. Dit materiaal is een breisel welke machinaal vervaardigd wordt op breimachines. Op een breisel zit meer rek en is elastischer dan een weefsel dankzij de breisteek die wordt gebruikt. Door shading of poolomloop ontstaan zogenaamde 'schijnvlekken'. Afhankelijk van het standpunt van waaruit men naar deze plekken kijkt, lijken de plekken donkerder of lichter dan de rest van de stof. Het is een optisch effect en heeft dus met verkleuren niets te maken.

Geschuurd leer

De verwerkte huiden zijn afkomstig van Europese runderen waarbij uitsluitend de beste huiden geselecteerd worden. Middels een dubbele looiing en een speciale nabehandeling met wax en olie wordt een uniek doorgekleurd leer verkregen met een ruige stoere uitstraling. Ondanks deze ruige uitstraling heeft het leer een zeer comfortabele en soepele feel. Het leder is 1,3 tot 1,5mm dik. Het natuurlijke ongecorrigeerde karakter wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van littekens, hoornsteken, schrammen en andere oneffenheden. Het leer heeft een middelsterke beschermende finish gekregen en is beperkt vocht- en vuilwerend, de leather care kit maakt dit leer een stuk vlekwerender. Het is het soort leer wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Elke huid is uniek qua uitstraling en kleurtoon. Zoals alle natuurlijke leersoorten zal dit leer ook verkleuren, lichter worden, door blootstelling aan (fel) (zon)licht. Regelmatig onderhoud met de leather care kit kan dit wat vertragen.

 

Specificaties
Levering

Inclusief montage service

Kleur

leverbaar in diverse kleuren leer en stof

Materiaal

Stof, geschuurd leer en buffel leer

Totale diepte

93cm

Zithoogte

48cm

Vulling

Koudschuim vulling

Maten

1,5 / 2 / 2,5 / 3 / 3,5 en 4 zits

Rughoogte

78cm

Zitting diepte

58cm

Levertijd

Circa 12 weken, spoedopdrachten in overleg

Levertijd

De levertijd voor dit product is circa 12 weken, spoedopdrachten kunnen we mogelijk in overleg verzorgen. Vaak hebben we in onze showrooms een aantal bankstellen staan welke we uit de showroom verkopen, dus heeft u haast aarzel dan niet te bellen.

Relax

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

Velvet

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

Geschuurd leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleuren welke beschikbaar zijn voor dit meubel, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit leer behandelt u met de leather care kit.

Maatvoering
Model:Afmetingen:
Bank Chester 1,5 zits135cm
Bank Chester 2 zits176cm
Bank Chester 2,5 zits203cm
Bank Chester 3 zits227cm
Bank Chester 3,5 zits251cm
Bank Chester 4 zits276cm
Armleuning30cm