Leren hoekbank

Een lederen hoekbank is toch wel een van de belangrijkste meubels in uw woning, er worden dagelijks vele uren doorgebracht op een comfortabele sofa. Even lekker met de laptop op schoot, een kopje koffie drinken of uw favoriete serie bekijken. Dit doet u natuurlijk het liefs in een comfortabele bank met mooie bekleding. Mede daarom bieden wij een breed assortiment modellen. De banken zijn opgevuld met een koud schuim vulling wat eventuele zitplekken doet voorkomen

Lederen hoekbank in verschillende maten

Niet alleen bieden wij hoekbank opstellingen, vele banken zijn ook verkrijgbaar met chaise longue, als vierzits bank of met bijpassende poef of hocker. Zo kunt u zelf de ideale opstelling bepalen voor uw zithoek. Alle afmetingen voor de bankstellen kunt u terugvinden op onze website.

Leren hoekbanken

Niet alleen het comfort is belangrijk, ook de bekleding van uw Robuuste lederen zitbank. Wij bieden een brede collectie kleuren van zowel stof als (geschuurd) leer. Het leer is uitermate stevig met een dikte van wel 1,3 tot 1,5 millimeter. U kunt uw geschuurd leren bankstel beschermen met een Leather Care Kit, zo maakt u de bank een stuk vlekwerender. Voor onze stoffen bankstellen bieden wij 21 kleuren polyester stof. Met een ProteXx Textile Spray kunt u de meubels insprayen en maakt u ze gegarandeerd drie jaar vlekvrij.

Heeft u al voor langere tijd de wens voor een hoekbank in uw woonkamer, of wilt u juist de huidige bank vervangen voor een nieuwe? Kom dan eens de collectie van Robuuste Tafels in Hardinxveld-Giessendam of Utrecht bekijken. Kom proefzitten en kies de hoekbank waar u al zo lang naar verlangt. Met de uitleg van ons ervaren personeel komt u gegarandeerd tot het gewenste resultaat.