Boomstamtafels

Ook voor een boomstamtafel op maat bent u bij Robuuste Tafels op het juiste adres. Al sinds 2010 verzorgt Robuuste Tafels maatwerk boomstamtafels voor de particuliere klant. Ook voor grote zakelijke opdrachten voor meerdere boomstam tafels met stoelen, springen wij niet aan de kant. Met een mooie eiken boomstamtafel creëert u thuis een stoere, natuurlijke sfeer. U heeft zelf de keuze uit een 4cm massief eiken blad of maar liefst een 6cm eiken tafelblad. Voor onze maatwerk boomstamtafels gebruiken wij duurzaam eikenhout afkomstig uit bossen uit Frankrijk of Duitsland. De natuurlijke uitstraling van deze tafel geeft een prachtig effect.

Eiken boomstamtafel

U kunt uw eigen boomstamtafel combineren met een industrieel stalen poot, of een eiken poot gemaakt van kernhout. Op onze pagina vindt u velen onderstellen voor deze boomstamtafel. Van een stalen ‘U poot’ tot een eiken kruispoot, zelfs een houten ‘V poot’ behoort bij ons tot de opties, kortom u kunt het zo gek niet bedenken. Met een stalen onderstel maakt u er een mooie industriële tafel van. Verder heeft u ook optioneel de mogelijkheid om het onderstel in elke gewenste RAL kleur te laten spuiten of te laten zandstralen wat een stoer effect geeft. Ook een salontafel met een boomstamrand en bijpassende stalen of eiken poten is bij ons ook geen enkel probleem.

Boomstamtafel met stalen onderstel

Qua grofheid kennen wij drie gradaties voor onze boomstamtafels, van heel rustig eiken, tot ruig oud eiken. Door de golvende zijkant van de tafel, haalt u bij wijze van de natuur zelf in huis. Wij verzorgen maatwerk boomstamtafels met een lengte tot maar liefst 4 meter. Zowel in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam als in Utrecht hebben we boomstamtafels staan. Zo kunt met eigen ogen alle mogelijkheden bekijken en het hout voelen. Bij Robuuste Tafels kunnen we uw boomstamtafel naar wens maken, op deze manier heeft u een jarenlang plezier van de tafel.