Boomstamtafels

Een boomstamtafel is een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Bij Robuuste Tafels vindt u boomstamtafels in allerlei maten en uitvoeringen. Al ruim 10 jaar verzorgen wij maatwerk boomstamtafels van duurzaam hout. Ook als u speciale voorstellingen of wensen heeft of op zoek bent naar een boomstamtafel op maat, bent u hier aan hier juiste adres. Bekijk onze collectie en ervaar de mogelijkheden!

Boomstamtafel binnen

Boomstamtafels zijn originele tafels waarbij u de natuurlijke vorm van de boom terugziet. Bovendien is een tafel van boomstam helemaal van nu. Vaak wordt bij de zogenaamde ’boom tafel’ alleen de schors verwijderd, zodat de natuurlijke vorm van de boom volledig tot recht komt. Boomstamtafels flatteren ieder interieur. Ook met een tafel van boomstam en tafels met boomstam tafelbladen kunt u bij ons alle kanten op. Ontdek het zelf!

Ons assortiment boomstamtafels

Onze collectie boomstamtafels is zo uitgebreid dat wij durven te stellen dat er altijd wel een favoriet voor u tussen zit. U kunt uw eigen boomstamtafel combineren met een industrieel stalen poot, of een eiken poot gemaakt van kernhout. Dankzij de verschillende opties die u heeft qua het boomstamtafel onderstel geeft u uw eigen draai aan dit waardevolle meubelstuk. Of u nu op zoek bent naar een boomstamtafel van 3 meter of meer of minder; wij hebben het.

Ook wat het boomstamtafel tafelblad aangaat, kunt u meebeslissen. Wij leveren boomstamtafels op maat maar ook uit assortiment. U kunt daarbij denken aan een:

  • Eiken boomstamtafel
  • Boomstamtafel teak
  • Boomstamtafel spinpoot
  • Boonstam eettafel
  • Boomstam salontafel

De mogelijkheden voor uw tafel in boomstam zijn eindeloos maar één ding is zeker: van een boomstam tafelblad van bijvoorbeeld duurzaam eiken beleeft u jarenlang plezier! Heeft u vragen over uw boomstamtafel op maat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Ook de rest moet goed zitten

Niet alleen voor een robuuste boomstamtafel maar ook voor passende stoelen of allerlei andere tafels bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat de inrichting niet ophoudt met het vinden van een stoere boomstamtafel vindt u bij ons ook de passende eetkamerstoelen of sfeervolle verlichting.

Boomstamtafel kopen met service die je door de bomen het bos laat zien

Een boomstamtafel bestellen die absoluut meerwaarde biedt, doet u bij Robuuste Tafels. Bestel online of kom eens langs in een van onze showrooms in Sliedrecht of Gramsbergen. Onze levering is altijd inclusief montage en vanaf €349,- voor u geheel kosteloos. De perfecte boomstamtafel gevonden? Betaal eenvoudig per pin of contant bij levering; aanbetalen is niet nodig. Kijk de kat niet langer uit de boom en bestel vandaag nog of kom langs!

28