Eiken spinnenpoot tafel Antibes

 • v.a. €349,- gratis thuis
 • 2 échte showrooms
 • Tevredenheidsgarantie
 • 4,5/5 Google reviews
 • Vanaf €349,-
  gratis bezorgd
 • 4,5 / 5
  Google reviews
 • 100%
  tevredenheidsgarantie
 2.299,00
Maat
Breedte tafelblad
Tafel hoogte (bovenkant)
Behandeling
Tafelblad stijl
Grofheid tafelblad
Afwerking tafelblad
Afwerking zijkant
V-groef
Type blad
Onderstel afwerking
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Bekijk dit product in de showroom
In beide showrooms vindt u een ruim aanbod van onze eigen maatwerk tafels, de diverse behandelingen, blad stijlen en afwerkingen van het tafelblad kunt u hier in het echt zien. We hebben echter niet alle tafels in de showroom staan, bent u op zoek naar een specifiek model, neem dan contact op om te horen of en in welke showroom dat model staat.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

industriele tafel met matrix poot
Omschrijving

Massief eiken matrix onderstel tafel Antibes

Onze Antibes is een tafel uit onze collectie die u niet kunt missen. Door zijn opvallende matrix onderstel, ook wel spinnenpoot genoemd is deze tafel een opvallende verschijning en een ideale partner voor een eetkamerbank. Het eikenhout van de Antibes tafel is verkrijgbaar in verschillende behandelingen, afwerkingen en vormen. Deze tafel maken wij volledig op maat in onze eigen tafelwerkplaats. Maatwerk is dan ook geen probleem, ook hebben we een bijpassende matrix poot salontafel Antibes.

Robuuste eettafel van oud eiken

De eetkamertafel Antibes is verkrijgbaar in massief eiken met een dikte van 4 of 6cm. Het eikenhout wat wij hiervoor gebruiken komt uit duurzaam beheerde bossen uit Frankrijk of Duitsland. Het massieve eiken is een natuurproduct en zal zich kenmerken door scheuren, knoesten en oneffenheden. U kunt bij Robuuste Tafels de mate van grofheid bepalen. U kunt kiezen uit:

• Matig rustiek: rustige planken/balken, weinig scheuren en knoesten
• Standaard rustiek: voornamelijk de middelste planken/balken bevatten wat scheuren en knoesten
• Extra rustiek: ruige planken/balken, alle planken bevatten veel scheuren en forse knoesten

Natuurlijk blijft het niet alleen bij het kiezen van de grofheid van uw tafel Antibes. De behandeling is minstens net zo belangrijk. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst 9 behandelingen:

• Ultra matte lak: een maximaal natuurlijke uitstraling
• Gerookt ultra matte lak: een warme natuurlijke houttint
• Ongerookt met witte olie: minder geel eikenhout
• Enkel gerookt: licht verkleurd eikenhout
• Dubbel gerookt met witte olie: donkerder verkleurd eikenhout met een grijze tint
• Intense black: zwart gebeitst eikenhout
• Marron: een warme en sfeervolle kleurbeits
• Smoke: een kleurbeits die zorgt voor een smokey uitstraling

Bij al onze gerookt eiken behandelingen wordt een uniek rookproces toegepast. Van enkel gerookt naar dubbel gerookt worden de planken een stuk donkerder dan de planken met minder looizuur. Sommige planken kunnen wat achterblijven qua kleur.

Tafel met stalen onderstel

De eetkamertafel Antibes beschikt over een stalen spinnenpoot. Standaard kiest u voor een uitvoering in donker staal met een blanke coating. U kunt daarnaast kiezen voor een zwart of wit gespoten onderstel of kijk ook eens naar onze houten spinnenpoot-tafel Chartres.

Eikenhout van duurzame herkomst

Het duurt minimaal een eeuw voordat de stam van een eik voldoende dik en krachtig is om er stoere tafels van te vervaardigen met slechts 3 of 4 brede planken. Dit hout wordt met de grootste zorg gekozen uit duurzaam beheerde productiebossen in Duitsland en Frankrijk. Enkel het allermooiste en allerbeste hout wordt geselecteerd voor dit model. Na het droogproces selecteren we de juiste planken voor uw tafel, die volledig op maat wordt gemaakt. Dit model, gemaakt in onze eigen werkplaats, is ook verkrijgbaar in grotere maten dan een 3 meter tafel – zelfs tot wel 4 meter lang en 120 cm breed. Voor tafels groter dan 3 meter vragen we echter wel om enige assistentie bij de levering. De montage nemen wij voor onze rekening.

Specificaties
Lengte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Breedte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Hoogte

Afgestemd op uw stoel keuze

Blad dikte

4cm massief of 6cm massief

Inschuifhoogte

Afhankelijk van gekozen blad dikte en tafel hoogte

Maatwerk

Eigen productie, maatwerk mogelijk

Houtsoort

Massief eiken

Behandeling

Leverbaar in diverse behandelingen

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levertijd

8 - 10 weken

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie

Behandeling

whitewash eiken tafels
Dubbel gerookt witte olie
boomstam tafels
Ongerookt witte olie
deens ovale eettafel
Lava light
houten tafel
Ultra matte lak
zwarte eiken eettafel
Night glow
massief eiken eettafel
Gerookt ultra matte lak
eiken ovale tafels
Smoke
natuurlijke eettafel
Marron
oud eiken eettafel
Enkel gerookt oud eiken

Bovenstaande afbeeldingen zijn puur ter indicatie, door gebruik van natuurlijke materialen en de unieke manier van behandelen zal er altijd kleurverschil zijn t.o.v. bovenstaande voorbeelden en de voorbeelden welke we in de showrooms hebben staan. Indien u een geoliede tafel kiest, raden wij u ten zeerste aan om de tafel de eerste 4 weken volledig te ontzien. Gebruik bijvoorbeeld placemats voor borden en onderzetters voor glazen. Ook is het heel belangrijk om de tafel de eerste weken uitsluitend af te nemen met een droge doek.

 

Levertijd

De levertijd voor deze maatwerk tafel is 8 - 10 weken, spoedopdrachten kunnen we in overleg verzorgen. Naast de tafels in de showroom hebben we in ons magazijn in Sliedrecht altijd circa 30 tafels in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren opgebouwd staan welke direct leverbaar zijn.

 

Onderhoud

Klimaat
Mensen gedijen het beste in een niet te warme en niet te droge omgeving, voor een eiken tafel is dit niet anders! Een luchtvochtigheid van tussen de 45% en 55% is het allerbeste voor uw tafel. Dit kunt u bereiken door planten, luchtbevochtigers of dampschalen neer te zetten. Bij te grote afwijkingen van het ideale klimaat kan uw tafel scheuren en kromtrekken. Zet uw tafel dus niet naast warmtebronnen en vermijd directe zonnestraling.

Vuil en vlekken
Vlekken door koffie, thee, wijn, water, chocolade etc. dient u meteen te verwijderen met een lichtvochtige doek. Hiermee voorkomt u dat de kleurpigmenten in de poriën van het hout kunnen trekken en vervelende blijvende plekken achterlaten. Na het afnemen de oppervlakte droogmaken met een zachte doek. U reinigt uw tafel eenvoudig met een licht vochtige doek. Indien u een geoliede tafel heeft kunt u bij een ernstige vlek deze wegschuren met een schuurpapiertje of scotch-brite. Schuur hier altijd mee met de nerf van het hout.

Uw tafel staat in huis, en nu?
Indien u een geoliede tafel heeft besteld, raden wij u ten zeerste aan om de tafel de eerste 4 weken volledig te ontzien. Gebruik bijvoorbeeld placemats voor borden en onderzetters voor glazen. Ook is het heel belangrijk om de tafel de eerste weken uitsluitend af te nemen met een droge doek. De olie heeft namelijk tijd nodig om goed in het hout te kunnen trekken. Bij een gelakte tafel hoeft u zich geen zorgen te maken, deze is namelijk na 24 uur volledig uitgehard.

Onderhoud – Olie
Uw tafel heeft een duurzame en bestendige bescherming gekregen met een 100% natuurlijke olie van Aquamarijn. Dit is een olie op basis van tungolie en lijnolie, die in het geval van een eetkamertafel 1 á 2 keer per jaar opgefrist dient te worden. Hiervoor raden wij aan om Aquamarijn Revol te gebruiken.

Onderhoud – Lak
De laklaag zal gaan slijten met de tijd. Dit is afhankelijk van allerlei omgevingsfactoren. Als u ziet dat er vale plekken op het blad komen, dan is het tijd om uw tafel opnieuw te lakken. U kunt dan 1 á 2 nieuwe laklagen op het volledige blad aanbrengen om de tafel weer voor jaren te beschermen. Reageer ook tijdig op kleine beschadigingen die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen. U kunt de PCG Eco Wood Cleaner en de PCG Eco Wood Care gebruiken voor tussentijds onderhoud.

En wat vooral niet doen?
Vermijd de volgende middelen: Vlekverwijderaars, schuurmiddelen, oplosmiddelen, terpentine, chloor, schoonmaakmiddelen met geurstoffen en bijtende schoonmaakmiddelen. Heeft u een eiken vloer en een ijzeren onderstel? Let dan goed op met dweilen. Door het vocht kan het metaal reageren met uw vloer en een vervelende donkere plek achterlaten. Wij raden aan altijd goed na te drogen. Nooit hete voorwerpen rechtstreeks op het oppervlak zetten, altijd onderzetters gebruiken.

 

Bekijk dit product in de showroom
In beide showrooms vindt u een ruim aanbod van onze eigen maatwerk tafels, de diverse behandelingen, blad stijlen en afwerkingen van het tafelblad kunt u hier in het echt zien. We hebben echter niet alle tafels in de showroom staan, bent u op zoek naar een specifiek model, neem dan contact op om te horen of en in welke showroom dat model staat.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving