Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Industriële houten eettafels

Veel belangrijke momenten spelen zich af rond de eettafel. De keuze voor een eetkamertafel kopen moet dan ook een goede keuze zijn. Bij Robuuste Tafels verkopen we hoogwaardige massief houten eettafels, waar u urenlang aan tafelt.

De collectie rustiek eiken tafels

Van het kappen van ons rustiek eikenhout, tot het monteren van de robuuste eettafel bij u thuis, is een heel proces. Bij Robuuste Tafels leveren wij zowel industriële als landelijke eettafels gemaakt van eiken uit duurzaam gekapte bossen in het noorden van Frankrijk of het zuiden van Duitsland. In onze eigen werkplaats hebben we de mogelijkheid om uw rustiek eiken tafel helemaal naar wens te laten maken. In ons ruime assortiment eiken kloostertafels en boomstamtafels vindt u zowel een kleine eettafel als een grote eettafel. We verkopen vierkante, rechthoekige en ronde modellen; allemaal gemaakt van massief hout met een houten of metalen onderstel.

Eiken tafel op maat samenstellen

U heeft de keuze uit maar liefst drie gradaties in de grofheid voor onze industriële tafels, we kennen matig, standaard, en extra rustiek. Hoe meer rustiekheid, hoe ruiger het blad zal zijn qua knoesten en scheuren. We kunnen u elke rustiekheid laten zien in één van onze showrooms in Sliedrecht of Gramsbergen. Verder heeft u ook de optie om de stijl van uw rustiek eiken tafel te bepalen. De mogelijkheden zijn: 3, 4 of 5 breedte gelijke planken als tafelblad, of een balkenblad. Een balkenblad is een blad dat uit meerdere willekeurige plankbreedtes bestaat.

Voor welk houten tafelblad gaat u?

De kleur doet veel met een houten tafelblad. Hoe donkerder het houten tafelblad, hoe stoerder de robuuste eettafel of eiken salontafel zal ogen. Met het roken van het hout kunnen we sturen in de kleur van het tafelblad. Hoe langer het hout in de rookkamer is geweest, hoe donkerder het zal zijn. Met een eventuele witte olie op het blad creëert u juist een ‘white wash’ effect op uw rustiek eiken tafel.

Aan een rustiek eiken tafel van Robuuste Tafels kunt u gerust waardevolle uren doorbrengen met familie en vrienden. Mede door de professionele afwerking van onze tafels, zal uw rustiek eiken tafel een prachtig meubel worden in uw woning.

Houten eetkamertafel kopen bij Robuuste Tafels

Wilt u een design eettafel die helemaal past bij de laatste woontrends? Dan kiest u voor een nieuwe eettafel van Robuuste Tafels. U kunt deze robuuste eetkamertafel makkelijk online bestellen. Betalen hoeft pas bij de levering van uw nieuwe tafel.

Wilt u onze collectie grote eettafels eerst in het echt bewonderen? Kom langs bij een van de Robuuste Tafels showrooms. Onze medewerkers verschaffen graag meer informatie en geven persoonlijk advies. Hierdoor vindt u altijd de perfecte eettafel die u zoekt, of dat nou een licht eiken variant is of een tafel gemaakt van donker bruin hout.

Heeft u vragen over een bepaald product? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. We helpen u graag aan meer informatie.