Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Industriële tafellampen
Met trots kunnen wij vertellen dat we sinds kort ook industriële tafellampen in de collectie hebben! Deze robuuste lampen zullen prachtig uitkomen op een stoere tafel op een mooie kast. Het is leuk om in de tafel of kast ook staal terug te laten komen, zodat u een mooie industriële uitstraling creëert. Daarnaast zal een robuuste tafellamp met fraaie lichtbron een mooie aanwinst zijn voor uw huiskamer, want dit is toch vaak een blikvanger.

Industriële uitstraling.
Binnen het assortiment van Robuuste Tafels hebben we diverse tafellampen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Trevisio. Deze mooie industriële tafellamp heeft een RAL 9005 zwart gespoten frame en is leverbaar met een bijpassende lichtbron. Daarnaast zijn we ook trots op onze tafellamp Marciano met een grote robuuste kap. Zo kan deze in de gun metal kleur maar ook met een echt geroeste buitenkant of in een mooie industriele dappled oil uitvoering. Dezelfde uitvoering geld voor de Arenzano, een robuuste vloerlamp in onze collectie.

Robuuste lichtbronnen
Met de bijpassende, oogverblindende, lichtbronnen maakt u uw hanglamp helemaal compleet.  LED bollen van o.a. Philips en Calex waarbij er in veel gevallen een keuze is uit helder glad, goud gekleurd glas of een titanium coating waardoor een dimmer veelal niet meer nodig is. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alle lampen en lichtbronnen zorgvuldig en professioneel worden gepakt.

Heeft u een vraag over een tafellamp of wilt u meer weten over een model? Dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken op 0184-745745 of info@robuustetafels.nl